Lagerarbetare sökes till Mincon Sweden!

Lagerarbetare sökes till Mincon Sweden!

Har du tidigare erfarenhet av lager- och logistikbranschen och är noggrann, självgående och ansvarstagande? Då kan vi ha tjänsten för just dig!

Information om uppdraget:

Mincon Sweden är återförsäljare av utrustning för grundläggning och energiborrning. Huvudkontoret finns idag i Finspång med tillhörande lager- och logistikavdelning. Deras verksamhet har ökat så därför söker de just nu lagerarbetare med mekaniskt intresse för start omgående.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;
  • Lasta och lossa varor
  • Godshantering
  • Packning
  • Reklamationshantering
  • Montering och demontering
  • Bokning av transporter
  • Dagskörningar av leverans
Detta söker vi:

Vi söker dig som har lagervana och är mekaniskt intresserad. Som person har du en förmåga att kunna planera, ta egna beslut och är ansvarstagande. Det är viktigt att du har eget driv, god initiativförmåga och har lätt för att se samband i olika arbetssituationer. Vi ser att du som söker fungerar såväl självständigt som i grupp.

Om du är en praktisk problemlösare som motiveras av både lagerjobb och montage så kommer du trivas på Mincon Sweden. Tunga lyft förekommer under arbetstid och du behöver vara van vid av fysiskt arbete. Svenska och engelska är ett krav och grundläggande datakunskaper.

Tjänsten är på heltid och Mincon tillämpar provanställning första 6 månaderna. Arbetstiderna är mån-fre 7-16. Mincon erbjuder ett långsiktigt bra jobb med friskvårdsbidrag och goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få möjligheten att ingå i ett mindre team med korta beslutsvägar och högt i tak.

Det här är en direktrekrytering som innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting men du blir anställd direkt hos företaget! Skicka in din ansökan redan idag eller kontakta ansvarig rekryterare Jens Uhr på jens.uhr@studentconsulting.com. Alla frågor som rör tjänsten besvaras av ansvarig rekryterare.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com