SSAB söker processutvecklare

SSAB söker processutvecklare

Brinner du för förbättringsarbete och vill jobba i en organisation där det går snabbt mellan beslut och handling? Vill du jobba i en verksamhet som tillverkar innovativa, miljövänliga produkter? På SSAB i Finspång får du möjlighet att bidra till en mer hållbar miljö. Låter detta intressant kanske det är du som är SSAB:s nya processutvecklare!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att jobba med utvecklingsprojekt inom exempelvis kvalitetsförbättring, ledtidsminskning, energibesparing och kapacitetshöjande insatser. Du kommer att fungera som nyckelperson i de projekt du arbetar i och kommer att samarbeta med kollegor från olika avdelningar samt rapportera till ledningsgruppen i Finspång.

I jobbet ingår till exempel att:
  • självständigt driva projekt från start till mål med fokus på att hitta praktiska lösningar
  • identifiera grundorsaker på återkommande problem samt föreslå och genomföra förbättringar
  • genomföra förstudier, analysera processdata och trender för att skapa faktabaserade beslutsunderlag
  • dokumentera framåtskridandet i dina projekt, och rapportera resultat mot ledningsgrupp
Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara kontorstid.

Din profil

Till rollen som processutvecklare söker vi dig som är en driven och kommunikativ person som motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av förbättringsprojekt inom produktion och projektledning. Vi ser gärna att du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen.

Du har stort intresse av teknik och maskiner och jobbar gärna ute i produktion i ett tätt samarbete med operatörer och tekniker. Har du erfarenhet av tidigare arbete inom industrin exempelvis inom underhåll i kombination med en ingenjörsutbildning tror vi att du har mycket att bidra med som processutvecklare hos SSAB!

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker i samarbete med Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Martina Arrelid, martina.arrelid@skill.se, 011-19 94 72.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Martina Arrelid
Telefon 011-199472
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På SSAB i Finspång produceras färgbelagt nordiskt premiumstål, under varumärket GreenCoat som är innovativa, miljövänliga färgbelagda stållösningar för byggindustrin. GreenCoat-sortimentet är den grönaste produktportföljen för färgbelagda tak-, fasad- och regnvattensystem, och också ett av de mest heltäckande sortimenten för hela byggindustrin.