SSAB söker processutvecklare

SSAB söker processutvecklare

Brinner du för förbättringsarbete och vill jobba i en organisation där det går snabbt mellan beslut och handling? Vill du jobba i en verksamhet som tillverkar innovativa, miljövänliga produkter? På SSAB i Finspång får du möjlighet att bidra till en mer hållbar miljö. Låter detta intressant kanske det är du som är SSAB:s nya processutvecklare!

Dina arbetsuppgifter

Till färgbeläggningslinjen söker SSAB nu en processutvecklare som vill arbeta med utvecklingsprojekt inom exempelvis kvalitetsförbättring, ledtidsminskning, energibesparing och kapacitetshöjande insatser. SSAB erbjuder en roll där du har mycket frihet under ansvar och har stor påverkan på din arbetssituation. Du kommer att fungera som nyckelperson i de projekt du arbetar i och kommer därmed att samarbeta med andra produktionsavsnitt och driftpersonal samt rapportera till ledningsgruppen.

Som processutvecklare kommer du att:
  • Analysera data, identifiera avvikelser, trender samt föreslå och genomföra förbättringar
  • Dokumentera framåtskridandet, upprätta beslutsunderlag och rapportera resultat mot ledningsgrupp
  • Leda och coacha projektmedlemmar
  • Driva projekt i mål, till praktiska lösningar
Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av förbättringsprojekt inom produktion samt en för tjänsten relevant högskole- eller civilingenjörsexamen.

Erfarenhet av Lean och SixSigma är meriterande.

Som person har du en inre drivkraft att lösa de utmaningar du ställs inför. Du är strukturerad och målfokuserad i ditt arbetssätt och motiveras av att leverera resultat. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta och är intresserad av att leda och coacha andra. Du trivs med att vara en nyckelperson och har förmågan att samarbeta med personer i hela organisationen. Du kan se och genomdriva praktiska lösningar till de utmaningar du ställs inför i en större organisation.

Vi lägger stor vikt vid förmåga att kunna skapa laganda och engagemang för att nå uppställda mål inom utsatt tid.

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72.
Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Martina Lundahl
Telefon 011-199472
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På SSAB i Finspång produceras färgbelagt nordiskt premiumstål, under varumärket GreenCoat som är innovativa, miljövänliga färgbelagda stållösningar för byggindustrin. GreenCoat-sortimentet är den grönaste produktportföljen för färgbelagda tak-, fasad- och regnvattensystem, och också ett av de mest heltäckande sortimenten för hela byggindustrin.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.