Logistisk projektledare till Siemens Energy

Logistisk projektledare till Siemens Energy


Vi söker nu en person till för rollen som Logistisk Projektledare inom Service projektorganisation som ansvarar för att rätt delar finns på rätt plats i rätt tid.Avdelningen har som huvudfokus att leverera och koordinera alla material leveranser så som verktyg, instrument och reservdelar till samtliga gasturbininspektioner, modifieringar och stora reparationer över hela världen. Arbetet är omväxlande då man arbetar både med långsiktigt och kortsiktigt planerade leveranser. Dina samarbetspartners blir många både internt, externt och globalt. Som Logistisk Projektledare är man en viktig del av ett projektteam där du har en rapporterande, planerande och sammanhållande roll för leverans av delar och reparationer. Primärt fokus för kontoret är affärsmässighet, flexibilitet, öppenhet och framförhållning.

Om företaget
Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
* Logistisk delprojektledare med ansvar för all materialförsörjning avseende material leveranser, leverans av verktyg och instrument för standardinspektioner alternativt modifieringar och stora reparationer. samt leveransbevakning.* Agera delprojektledare mot serviceverkstaden vid verkstadsarbeten.* Ansvar för leveranser och ekonomisk uppföljning och rapportering till projektledare.* Ansvarar för löpande dialog med lokalbolag och kund för att säkerställa hög leveranssäkerhet, inom givet ansvarsområde.* Ansvar för leveranskickoff och koordinering med inköp, verkstad, förråd, packning och spedition.* Jobba med ständiga förbättringar och representera leveranskoordinering i ett eller flera gränssnittsforum.

Din profil
* Du har sannolikt jobbat några år med logistik alternativt har en utbildning inom logistik.* Utmärkande för dig är din planeringsförmåga och dina strukturerade egenskaper.* Du har ett intresse för att förbättra kundrelationer och trivs med att ha en koordinerande roll mot många gränssnitt.* Att du är en lagspelare och har lätt för att jobba inom och över avdelningsgränser, tillsammans med olika professioner är en självklarhet i detta arbete.* Meriterande med kunskaper i SAP.* Krav på goda kunskaper i Svenska och Engelska.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in CV och personligt brev till oss idag.Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Agnes Fredriksson, agnes.fredriksson@skill.seVälkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.

Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 10 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.People change - everything.