Industriarbetare

Industriarbetare

Har du tidigare erfarenhet inom industri och vill jobba hos någon av våra kunder? Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill jobba inom industrin. Beroende på dina tidigare erfarenheter kan arbetet bland annat innebära bearbetning av material, övervakning av maskiner, CNC, montering, truck- eller traverskörning och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom industrin. Vi ser till att du får en tjänst där du kan ta vara på dina erfarenheter men också utvecklas och få de utmaningar du är ute efter.

Din profil

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller utbildning inom området och redo att börja din nästa utmaning. Det här är ett jobb för dig som trivs med att arbeta både självständigt och i team samt känner dig bekväm med att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är en person som känner engagemang och lojalitet till ditt arbete och alltid gör ditt bästa. Tidigare erfarenhet av arbete inom industri är meriterande så som tex traverskörning, operatörsarbete, montering, svetsning, lödning, bearbetning eller liknande.

Krav för tjänsten är B-körkort.

Det är även starkt meriterande om du har truckkort och travers kort men vi kan även utbilda dig längs vägen om du är rätt person för jobbet.

Ansökningsförfarande

Intervjuer och urval sker löpande.
Återkoppling kan komma att dröja under semesterperioden.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Edberg via madeleine.edberg@skill.se, 011-199467 eller Sandra.backelin@skill.se, 011-199468.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunderna är placerade i Norrköping, Söderköping och Finspång. Industrierna är i olika storlekar och arbetar mot olika inriktningar.