Elektriker

Elektriker

Elektriker

Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Nu söker vi en Elektriker till Siemens Industrial Turbomachinery's elmontage i Finspång (Norrmalmsverkstaden)

Utmaningen:
 • Installation inom stark- och svagström utifrån givna underlag för exempelvis kabelvägar, kraft, instrument och kommunikation-kablage.
 • Installation av ställverk samt kontroll- och styrskåp i kontrollrum.
 • Att verifiera och dokumentera installationerna, vilket innebär en del administration kring våra projekt, som exempelvis att delta i projektmöte och skriva rapporter.
 • Att vara ansvarig för elinstallation i projektet enligt givna förutsättningar
Vem är du?
 • Du har dokumenterad utbildning till installationselektriker och har erfarenhet från el-branschen som installationselektriker eller maskinbyggnad.
 • Du är intresserad och engagerad av ovanstående arbetsuppgifter, och vill vara med och fortsätta utvecklingen av vår installationsavdelning.
 • Du har viljan att i framtiden ta en ledande roll i installationsarbetet.
 • Du har en mycket god kommunikationsförmåga samt är van och tycker om att arbeta i grupp, då mycket arbete sker i samarbete med andra avdelningar.
 • Du har datorvana och kunskap om Office-paketet.
 • Vi ser även gärna att du har språkkunskaper i engelska, då vi verkar i en internationell miljö där det ibland förekommer kundkontakter.
 • Kunskap och/eller erfarenhet av Ex-installationer är en merit.
Varför ska du jobba hos oss?

Siemens ång- och gasturbiner ger världen värme och ljus!

Siemens är idag ett av världens största företag inom hälsovård, energi och industri. Tillsammans är vi ca 370 000 nyfikna och kompetenta personer i över 190 länder som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Läs gärna mer på Siemens.se.

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som med sina ca 2 600 medarbetare tillverkar gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme. De egna turbinerna utgör hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. För dig som slutkonsument innebär våra produkter bland annat lagad mat, varma duschar och tända lampor!

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan till www.siemens.se/jobb jobb id nr 192604 senast 5 februari 2020.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Robert Nordkvist på tel. 0122-82328 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Malin Tallberg på tel. 0122-81381.

Fackliga representanter:

Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21

Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24

Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33

Kenth Gustavsson, IF Metall, 0122-815 25
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 feb 2020 (8 dagar kvar)