Driftsättare Mek Testriggen

Driftsättare Mek Testriggen

Driftsättare Mek Testriggen

Följ med på vår resa in i framtiden #Siemens

Bli del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Vill du bli en del av en arbetsplats där gröna frågor tas på allvar?

Vill du jobba med felsökning och test av våra gasturbiner i en häftig kombination av teknik och kundkontakt och det i en av Europas modernaste testanläggning?

Du kommer att ingå i ett team som jobbar både med leveransprover och är med under utvecklingen av nya produkter. Vi söker nu en Driftsättare Mek - som kommer att ersätta en medarbetare som går i pension.

Utmaningen:
  • Som Driftsättare medverkar och leder du leveransproverna av våra gasturbiner i vår produktion i Finspång.
  • I ditt ansvar ingår att hålla uppgjord tidplan för maskinen, driva och hålla samman provningsgruppen, utbilda medarbetare samt att dokumentera arbetet i form av checklistor och rapporter.
Vem är du?
  • Du är tekniskt intresserad och har en mekanisk utbildning alternativt erfarenhet av mekaniskt arbete av kringsystem på gasturbiner.
  • Du har erfarenhet av arbetsledning.
  • Du har praktisk erfarenhet från driftsättning eller underhåll av större maskiner, företrädesvis turbiner.
  • Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och på engelska.
  • Du har erfarenhet av administrativt arbete och har datorvana.
  • Vi ser gärna att du även är strukturerad, driven, problemlösare, uthållig samt har en väl fungerande kommunikations- och samarbetsförmåga.
Varför ska du jobba hos oss?

Siemens ång- och gasturbiner ger världen värme och ljus!

Siemens är idag ett av världens största företag inom hälsovård, energi och industri. Tillsammans är vi ca 370 000 nyfikna och kompetenta personer i över 190 länder som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Läs gärna mer på Siemens.se.

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som med sina ca 2 600 medarbetare tillverkar gasturbiner av världsklass. Här projekteras även kompletta kraftanläggningar för att producera elektricitet, ånga och värme. De egna turbinerna utgör hjärtat i hela konstruktionen. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. För dig som slutkonsument innebär våra produkter bland annat lagad mat, varma duschar och tända lampor!

På Siemens värdesätter vi mångfald genom att inkludera och samarbeta med människor med olika tänk, bakgrund, erfarenhet, kompetens och egenskaper, på alla organisationsnivåer och dimensioner.

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via www.siemens.se/jobb, id nr 200970 senast 4 mars.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Johan Jarme på tel. 0122-887610 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Malin Tallberg på tel. 0122-81381.

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Kenth Gustavsson, IF Metall, 0122-815 25
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (6 dagar kvar)