Vill du jobba med inköp eller logistik?

Vill du jobba med inköp eller logistik?

VI söker dig med en utbildning inom logistik eller inköp, alternativt några års arbetslivserfarenhet inom området, som vill ha jobb till hösten.

Dina arbetsuppgifter

Vi kommer att få in flertalet tjänster inom inköp och logistik till hösten. Tjänsterna är inom olika områden inom inköp/logistik och har arbetsuppgifter därefter. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Koordinera och leda inköps aktiviteter
  • Inköp av material och tjänster utifrån planlagt behov
  • Orderläggning och leveransbevakning
  • Flödesoptimering
Din profil
  • Du har sannolikt jobbat några år med logistik eller inköp, alternativt har en utbildning inom logistik eller inköp.
  • Utmärkande för dig är din planeringsförmåga och dina strukturerade egenskaper.
  • Du har ett intresse för att förbättra kundrelationer och trivs med att ha en koordinerande roll mot många gränssnitt.
  • Att du är en lagspelare som har lätt för att jobba inom och över avdelningsgränser, tillsammans med olika professioner är en självklarhet i detta arbete.
  • Meriterande med kunskaper i SAP, Priimavera, Qlik
  • Krav på goda kunskaper i Svenska och Engelska.
Ansökningsförfarande

Urval kommer att ske under augusti månad, förvänta dig inte någon återkoppling innan dess. Du får gärna specificera vilka typer av tjänster du är intresserad av i din ansökan så att vi kan matcha dig mot rätt tjänst.

Vid frågor, kontakta ansvariga rekryterare Emelie Ring, emelie.ring@skill.se eller Lina Andersson, lina.andersson@skill.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.