Teknikinformatör till Siemens!

Teknikinformatör till Siemens!

Till Siemens i Finspång söker vi nu en driven och snabblärd teknikinformatör med goda tekniska kunskaper och systemvana!

Dina arbetsuppgifter

Den största delen av din arbetstid kommer du att arbeta med informationshantering. Detta innebär att du kommer arbeta i ett team som på uppdrag av en delprojektledare samlar in, analyserar, sammanställer och levererar data till projektmedlemmar eller för att kompilera informationsprodukter.

Du deltar aktivt i arbetet med att utveckla avdelningens informationsprodukter och att informera om och säkerställa korrekt produktinformation både inom och utanför avdelningen.

Du kommer att leda och driva frågor och initiativ på både egen hand och i team. Tillsammans med delprojektledaren säkerställer ni att leveranserna till kund uppfyller kraven enligt kontrakt och specifikationer. Delprojektledaren ansvarar för att driva dokumentationsleveranser i ett antal orderprojekt.

Din profil
  • Du har mycket goda kunskaper i MS Office och tidigare erfarenhet av DMS och PLM system är meriterande.
  • En eftergymnasial utbildning, högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning med inriktning inom informationsteknik, data eller systemvetenskap är meriterande.
  • Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området teknikinformation och har på så sätt kunskap och erfarenhet i att hantera informationsmängder och flöden.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
Området teknikinformation förändras och vi ser att det blir allt vanligare med projekt som har en högre komplexitet till följd av utökad omfattning och fler globala gränssnitt. I praktiken medför detta ett behov av att kundanpassa processer och leveranser med hjälp av de verktyg, system och koncept som avdelning använder. För att trivas bra och lyckas leverera i dessa projekt krävs en person med stor noggrannhet, systemvana och förmåga att hantera information. Snabblärd, lyhörd och kommunikativ är tre viktiga egenskaper.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström, johanna.sjostrom@skill.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.