Teknikinformatör - Siemens Energy

Teknikinformatör - Siemens Energy

Dina arbetsuppgifter

Inom avdelningen Teknikinformation arbetar idag ca 20 drivna och trevliga medarbetare med teknikinformation för gasturbiner och värmepumpar. Vi skapar, hanterar och levererar en stor mängd av informationsprodukter och manualer till både interna och externa kunder. Vi har ett starkt fokus på att utveckla våra processer, system och informationsprodukter.

Arbetsuppgifter:
  • Att på ett effektivt och noggrant sätt bidra till leveranser av informationsprodukter
  • Att hantera stora mängder information i avancerade systemmiljöer
  • Bidra till utvecklingen av vårt teknikområde
Din profil

För att trivas bra ser vi att du är person med utvecklad systemvana och obehindrad förmåga att söka och inhämta information och underlag från olika tekniska specialister inom företaget, strukturera och verifiera sammanställa innehållet mot tänkt målgrupp. Du är snabblärd, lyhörd, tålmodig och kan producera innehåll på ett effektivt och noggrant sätt.

Du har en eftergymnasial utbildning, högskoleutbildning eller yrkeshögskoleutbildning. Inriktning inom informationsteknik, data eller systemvetenskap är meriterande.
  • Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området teknikinformation och har på så sätt kunskap och erfarenhet i att hantera informationsmängder och flöden.
  • Du har mycket god datorvana och har lätt för att lära dig nya system.
  • Du har erfarenheter av att arbeta med Excel. Jira och confluence är meriterande.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Gabriella Milsten, gabriella.milsten@skill.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Gabriella Milsten
Email Mejla Gabriella Milsten
Område Finspång
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 15 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.