Technical analyst till Siemens Energy

Technical analyst till Siemens Energy

Har du ett tekniskt intresse och utbildning inom maskinteknik? Läs mer nedan!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som technical analyst kommer du att ge teknisk support för gasturbiner inom det mekaniska området. I arbetet ingår bland annat att förbereda instruktioner för platsbesiktning för felsökning eller reparation. Analysera tekniskt material (platsrapporter, resultat), sammanställa slutsatser och rekommendationer. Du kommer även att förbereda kundkommunikationsmaterial, såsom presentation, tekniska rapporter och brev.

I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med SGT-800 produktsupportteam. I ditt dagliga arbete kommer du att ha mycket kommunikation mot olika ingenjörsavdelningar och fältservicepersonal.

Din profil

För att trivas i rollen har du ett tekniskt intresse, med en kandidat- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har mekanisk/designerfarenhet från gasturbiner, antingen från fältservice eller ingenjörsarbete, helst från SGT-800. Vidare har du minst 5 års arbetslivserfarenhet inom relevant område.
  • Goda kunskaper i engelska krävs
  • God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team krävs
  • Tidigare erfarenhet från svetsning är meriterande
Ansökningsförfarande

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in CV och personligt brev till oss idag.
Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lindquist, johanna.lindquist@skill.se
Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.