Student inom kemi

Student inom kemi

Siemens Energy i Finspång söker nu en student som vill arbeta extra inom kemi. Är du ute efter ett deltidsjobb där du får chansen att utvecklas vid sidan av dina studier? Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Siemens Energy söker nu en deltidsanställd som till en början vill arbeta 50%, med chans till mer längre fram. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta kemifrågor kopplat till bland annat smörjolja och bränslen. Du kommer även att jämföra specifikationer samt skiva och granska teknisk dokumentation.

Din profil

För att passa i denna tjänst bör du vara noggrann och ha en förmåga att arbeta strukturerat och kvalitetssäkert. Det är meriterande om du har kemikunskap och har arbetat i en liknande tjänst tidigare.
Tjänsten är initialt på 50% där tjänsten innebär fysisk närvaro på Siemens Energy i Finspång.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in CV och personligt brev till oss idag.
Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Gabriella Milsten, gabriella.milsten@skill.se.
Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 23 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.