Resande Driftsättare, Gasturbiner

Resande Driftsättare, Gasturbiner

Resande Driftsättare, Gasturbiner

Följ med på vår resa in i framtiden #SiemensEnergy

Vi på Siemens Energy, med 91000 anställda i över 90 länder är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld.
På Siemens Energy värdesätter vi mångfald genom att inkludera och samarbeta med människor med olika tänk, bakgrund, erfarenhet, kompetens och egenskaper inom alla organisationsnivåer.

Bli en del av vårt team - här får du bidra med din energi!

Med hela världen som arbetsplats!
Vi söker nya kollegor - både du som precis tagit examen och du som redan har några års erfarenhet - att ansluta till teamet som driftsätter avancerad teknologi på kundsiter runt om i världen. Rollen erbjuder dig en utmanande miljö, med god potential att utveckla dina tekniska färdigheter på spjutspetsteknologi.

Utmaningen
 • Du kommer genomgå omfattande utbildning för att möjliggöra certifiering som driftsättningsingenjör på gasturbiner.
 • Arbeta utomlands i perioder av 6 till 12 veckor, med upp till 250 resdagar per år.
 • Du arbetar i team med kollegor för att driftsätta gasturbiner på kundsiter.
 • Du kommer hantera både mekaniskt och elektriskt driftsättningsarbete, så väl som kontrollsystem.
 • Du kommer arbeta in en miljö med avancerade tekniska produkter där dina tekniska färdigheter blir utmanade.
Vem är du?
 • Du har kandidatexamen eller motsvarande kunskap erhållen genom tidigare arbetslivserfarenhet inom antingen mekanik, el, energi, drift och underhåll, sjö- eller flygfart.
 • Du har förmåga att anpassa dig till nya kulturer och miljöer.
 • Du är nyfiken och driven och har ett starkt tekniskt intresse.
 • Du är ansvarstagande, lösningsorienterad och arbetar bra både ensam och i team.
 • Du har goda engelska kunskaper, både i tal och skriftligt.
 • Du har svenskt eller EU-medborgarskap och är bosatt i Sverige.
Varför ska du jobba hos oss?

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter.

Läs mer om Siemens Energy här:
www.siemens-energy.com

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://jobs.siemens-energy.com/jobs, id nr 222454 senast 2021-01-31.
För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Johan Olsson på tel. 0122-84452, Andreas Wall tel. 0122- 887206 och Aleksejs Bolonins 0122-887986 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ida Gruväng Lundborg på tel. 0122-84352.

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69

#LI-IG1
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com