Rekryterare till Siemens Energy

Rekryterare till Siemens Energy

Vi söker dig med några års erfarenhet som rekryterare till vår aktiva och framåtblickande Talent Acquisition-funktion på Siemens Energy i Finspång. Som rekryterare har du ett heltäckande ansvar för att hitta, attrahera, bedöma och anställa aktiva och passiva kandidater.

Du kommer att spela en nyckelroll i framgången med rekrytering inom alla Siemens Energy-företag och utveckla värdefull kompetens och erfarenhet i ett banbrytande, multinationellt företag!
"Låt oss förändra morgondagen redan idag" är vårt genuina löfte på Siemens Energy till våra kunder och medarbetare på vägen mot en hållbar framtid

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvar för rekryteringsprocessen inom ditt ansvarsområde hos Siemens Energy.
  • Sourcing och hantering av kandidatpooler i Avature (ATS/CRM).
  • Upprätthålla en djup förståelse för nuvarande arbetsmarknadstrender, konkurrenter och allmänna rekryteringstrender och intelligens.
  • Ansvarig för att vara en aktiv medlem av den globala TA-gemenskapen, dela kunskap och bästa praxis för att stödja tilldelat ansvarsområde.
  • Ansvarig för gränssnitt med HR-kollegor för intern sourcing och successionsplanering.
Din profil
  • Du har några års tidigare erfarenhet av arbete som rekryterare.
  • Du ställer höga krav och har en stark arbetsmoral.
  • Du vill förstå, lära dig och prova nya saker.
  • Som person är du självgående, kan se helheten och är målinriktad.
Ansökningsförfarande

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in CV och personligt brev till oss idag. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Agnes Fredriksson, agnes.fredriksson@skill.se
Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.