Provledare och projektkoordinator till testriggarna

Provledare och projektkoordinator till testriggarna

PROVLEDARE OCH PROJEKTKOORDINATOR TILL TESTRIGGARNA

Din profil
  • Du är ingenjör med inriktning drift, energi, elkraft, maskin eller styr- och reglerteknik och har arbetslivserfarenhet inom driftsättning och projektledning.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och på engelska och har erfarenhet av administrativt arbete och datorvana.
  • För att lyckas i tjänsten är du en strukturerad och driven problemlösare. Du är uthållig och har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete med andra.
  • Du är positiv och drivande, har lätt för att bygga nätverk och är van att jobba i team med ett tydligt mål.
Dina ansvarsområden
  • Rollen innebär att vara ansvarig för planering och utformning av provprogrammet för att uppnå en effektiv och optimerad provkampanj.
  • Rollen innebär även att leda och samordna det dagliga arbetet under provkörningdagarna inom provkampanjen.
  • Agera teknisk koordinator och teknisk support till verksamheten inom anläggningen.
  • I arbetet kommer de olika perspektiven EHS, teknika begränsningar och möjligheter och leverans enligt tidplan vara centrala.
  • Initiera och driva förbättringar och investeringar inom teknik och processer inom verksamheten.
Vid provningskontoret vid Norrmalmverkstaden ansvarar vi för all provning av gasturbiner och kringutrustning inför leverans till våra kunder. Vi arbetar med testkörning av gasturbiner, verkstadsprov av kringutrustningen till gasturbinen samt provning av kompletta leveranser. Du kommer att ingå i gruppen som utför leverans- och utvecklingsprov av gasturbiner vid våra testriggar.

Dina möjligheter till personlig utveckling
  • Personlig utveckling inom rollen är möjlig med fokus på teknik, utveckling inom hållbar energiproduktion och ledarskap.
Om oss

"Låt oss förändra morgondagen redan idag" är vårt genuina löfte på Siemens Energy till våra kunder och medarbetare på vägen mot en hållbar framtid.

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer.

En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2600 anställda på 8 orter.

Läs mer om Siemens Energy här:

www.siemens-energy.com

Mer information

Bidra med din energi. Var dig själv.

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och medkänsla. Vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi. Hela samhället.

Jobb & Karriärsidan: https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html

Kolla in här för att se vad vi gör på Siemens Energy!

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://jobs.siemens-energy.com/jobs, id nr 234735 senast 2022-08-14

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Malin Berggren på malin.berggren@siemens-energy.com eller tel. 0122-887918

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Ellen Johansson på ellen.johansson.ext@siemens-energy.com

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69

#LI-EJ1
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com