Projektledare för Finspångstillverkade ångturbiner!

Projektledare för Finspångstillverkade ångturbiner!

I denna roll kommer du vara kommersiellt och ekonomiskt ansvarig för projekt på Finspångstillverkade ångturbiner samt turbiner tillverkade i Tyskland på svenska marknaden. Har du tidigare erfarenhet av projektledning kan detta vara din nya utmaning!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som projektledare för service på våra ångturbiner runt om i världen. Detta innebär både kommersiellt och ekonomiskt ansvar för projekt på Finspångstillverkade ångturbiner samt turbiner tillverkade i Tyskland på svenska marknaden.

På avdelningen hanterar vi alla Product Lines inom ångturbin vilket innebär både stora och små revisioner, långa kontraktskunder, moderniseringar och uppgraderingar samt plötsliga incidenter. Förutom samarbete med övriga projektledare på avdelningen kommer du även ha ett tätt samarbete med våra representanter och kunder samt övriga avdelningar som supportar med delprojektledare för respektive jobb.

Tjänsten är mycket varierande och en utmaning för den som gillar omväxlande arbetsuppgifter och högt tempo. Här får du arbeta med långsiktig planering varvat med akuta insatser.

Din profil

För att kunna axla rollen behöver du ha erfarenhet av projektledning sedan tidigare, samt kunskap om kommersiella avtal. Du har arbetat i SAP och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Vi letar efter dig som är drivande och har goda ledaregenskaper. Som person är du öppen, nyfiken och du motiveras av nya utmaningar. Rollen kräver även en person med god planerings- och kommunikationsförmåga.

Ansökningsförfarande

Är detta ditt nästa steg i karriären? Sök tjänsten redan idag.

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström: johanna.sjostrom@skill.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.