Projektledare Ångturbinservice

Projektledare Ångturbinservice

Projektledare sökes till Ångturbin Service

Vi söker nu 2 Projektledare till vårt team. Ångturbinservice har en stark orderingång och många jobb i pipeline. På kontoret hanterar vi alla Product Lines inom ångturbin, dvs. Revisioner, Long Terms Programmes, Moderniseringar och Uppgraderingar samt oplanerade händelser över hela världen. Vi jobbar även i en Regionsroll för tyska turbiner på den svenska marknaden där produktcentret är Nürnberg. Vårt mål är att alltid leverera med hög kvalitet med en nöjd kund i slutänden.

Din profil

Följande erfarenhet och kunskap är önskvärda för tjänsten:
 • Erfarenhet av projektledning alt. att ha arbetat i projekt under längre tid
 • God SAP-kunskap
 • God planerings- och kommunikationsförmåga
 • Du behärskar engelska i tal och skrift
 • Generell turbinkunskap
 • Du är drivande med ledaregenskaper för projektteamet
 • Du har kunskap om kommersiella avtal
Stor vikt läggs på din personlighet. Servicekänsla och kundfokus är centrala i denna roll.

Dina arbetsuppgifter
 • Du kommer att samarbeta med övriga projektledare på avdelningen samt övriga funktioner som stöttar med delprojektledare för respektive jobb.
 • Du kommer även att ha ett tätt samarbete med våra representanter och kunder runt om i världen.
 • Som projektledare har du kommersiellt och ekonomiskt ansvar för projektet
 • Du kommer att vara delaktighet i processförbättringar, nytt Projektsystem och andra IT verktyg.
Tjänsten är mycket varierande och en utmaning för dig som uppskattar omväxlande arbetsuppgifter och högt tempo, långsiktig planering varvat med akuta insatser.

Om oss

"Låt oss förändra morgondagen redan idag" är vårt genuina löfte på Siemens Energy till våra kunder och medarbetare på vägen mot en hållbar framtid.

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer.

En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2600 anställda på 10 orter.

Läs mer om Siemens Energy här:

www.siemens-energy.com

Mer information

Bidra med din energi. Var dig själv.

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och medkänsla. Vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi. Hela samhället.

Jobb & Karriärsidan: https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html

Klicka här för att se vad vi gör på Siemens Energy!

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://jobs.siemens-energy.com/jobs, id nr 233520 senast 2022-05-29.
För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Marie Ardell på tel. 0122-84196 eller för frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Narcissa Tellefsen på narcissa.tellefsen.ext@siemens-energy.com

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69

#LI-NT1
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com