Montör sökes till Siemens i Finspång!

Montör sökes till Siemens i Finspång!

Har du ett tekniskt intresse, trivs du med att arbeta i team och vill du lära dig mer om gasturbiner? Nu har du chansen att bli en av våra nya montörer på Siemens i Finspång och göra det möjligt för Siemens att leverera turbiner till sina kunder runt om i världen.

Dina arbetsuppgifter

Som montör har du ett dagligt samarbete och kommunikation med andra montörer och du kommer ingå i ett team med en närvarande chef samt en ledarmontör. Tillsammans arbetar ni med klenrörsdragning, mekaniskt montage samt passning och häftning av rör. I rollen som montör ingår det även att arbeta med ständiga förbättringar för att effektivisera produktionen. Som ny på avdelningen kommer du introduceras till dina arbetsuppgifter och få den stöttning du behöver av både chef och dina nya kollegor.

Din profil

Vi söker dig som har verkstadsvana, är praktiskt lagd och är van vid att arbeta med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande tjänster som montör, mekaniker, byggarbetare eller liknande. Personliga egenskaper vi lägger stor vikt vid är noggrannhet, struktur och att kunna ta egna initiativ. Som person ser vi även att du är ansvarsfull och prestigelös med en positiv inställning.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du;
  • Har förmåga att lösa problem som inte har en omedelbar lösning
  • Det är meriterande om du har traverskort, mobila arbetsplattformar och/eller heta arbeten
  • Det krävs att du har goda kunskaper i svenska språket då tjänsten innefattar viss dokumentation och administration samt förståelse gällande säkerhetsföreskrifter
Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lindquist, johanna.lindquist@skill.se
Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Siemens slutmontage är en modern och ergonomisk arbetsplats. Här kommer du att arbeta på en avdelning med 40 medarbetare i en verksamhet som präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och teamkänsla. Tillsammans ansvarar avdelningen för mekanik- och rörinstallation på Siemens gasturbiner.