Mekanikingenjör till Siemens Energy

Mekanikingenjör till Siemens Energy

Är du utbildad mekanikingenjör och har några års arbetslivserfarenhet? Vill du arbeta i en nytänkande och dynamisk arbetsmiljö? Då har du kommit rätt!

Dina arbetsuppgifter
  • Systemansvarig konstruktör.
  • Speca krav på konstruktionen, begära in /diskutera fram lösningar med leverantörer.
  • Granska lösningar och offerter
  • Supporta inköp
  • Ekonomiskt ansvar och uppföljning av leveransen
  • Hantera felrapporter
  • Dokumentera lösningar per leveransprojekt
Din profil

Du är utbildad mekanikingenjör och har några års erfarenhet av att arbeta i liknande roll. Du kan formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska, detta är mycket viktigt då du kommer kommunicera mycket med olika leverantörer. Du vill både arbeta i- samt leda projekt.

Du är en social, trevlig person som är sugen på en ny utmaning i en internationell miljö, i en bransch som förändras snabbt just nu.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och kommer att att ta kontakt med aktuella kandidater så snart som möjligt.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Agnes Fredriksson, agnes.fredriksson@skill.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 21 okt 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.