Internationell montageledare

Internationell montageledare

Internationell montageledare

Vill du ha hela världen som arbetsfält och vara med på Siemens Energy resa in i framtiden? Då har vi ett jobb för dig!

Vi söker nya kollegor - både dig som redan har några års erfarenhet och dig som precis tagit examen - att ansluta till teamet som leder arbetet med att installera gasturbinanläggningar på kundsiter. Rollen erbjuder dig en utmanande miljö, med god potential att utveckla dina ledaregenskaper, så väl som att bredda dina tekniska kunskaper. Du kommer varje dag se hur projektet växer, lära dig andra kulturer och ha roligt medan du jobbar.

Du kommer vara en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Vem är du?
 • Du har kunskap erhållen genom tidigare arbetslivserfarenhet inom antingen mekanik, energi, drift och underhåll, sjö- eller flygfart eller har kandidatexamen.
 • Har förmågan att leda och motivera andra människor
 • Lätt att anpassa dig till nya kulturer och miljöer
 • Som person är du nyfiken och driven och har ett starkt tekniskt intresse.
 • Är ansvarstagande, lösningsorienterad och arbetar bra både ensam och i team
 • Goda engelska kunskaper, både muntligt och skriftligt
Kraven för tjänsten är svenskt eller EU-medborgarskap, är bosatt i Sverige och är inskriven i svensk socialförsäkring

Innan en tillsättning av denna tjänst kommer en hälsokontroll, kreditupplysning samt utdrag ur brottsregistret genomföras.

Utmaningen
 • Du kommer genomgå omfattande utbildning för att möjliggöra certifiering som Site installation ingenjör på gasturbiner.
 • Arbeta utomlands i perioder av 6 till 12 veckor, med upp till 250 resdagar per år.
 • Som montageledare kommer du att leda ett installationsteam på 10 - 30 personer i installationsarbetet av gasturbinanläggningar på kundsiter.
 • Du kommer också leda den mekaniska delen ihop med en kollega.
 • Kommer arbeta in en miljö med avancerade tekniska produkter där dina tekniska färdigheter blir utmanade.
Om oss

"Låt oss förändra morgondagen redan idag" är vårt genuina löfte på Siemens Energy till våra kunder och medarbetare på vägen mot en hållbar framtid.

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer.

En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2600 anställda på 10 orter.

Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com

Mer information

Bidra med din energi. Var dig själv.

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och medkänsla. Vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi. Hela samhället.

Jobb & Karriärsidan: https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html

Klicka här för att se vad vi gör på Siemens Energy!

Ansökan

Tveka inte - skicka in din ansökan via https://jobs.siemens-energy.com/jobs , id nr 233532 senast 2022-05-29

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Niklas Axelsson på tel. 070 38 60 570.

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Narcissa Tellefsen på narcissa.tellefsen.ext@siemens-energy.com

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:

Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21

Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24

Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33

Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69

#LI-NT1
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com