Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom industrin?

Har du erfarenhet av kvalitetsarbete inom industrin?

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i ditt arbete inom kvalitet och som tidigare arbetat inom montering- eller verkstadsindustrin!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som kvalitetsingenjör kommer du arbeta nära produktion och framförallt montageavdelningen. Detta innebär att du framförallt stöttar monteringen genom att koordinera och följa upp kvalitetsavvikelser, verifiera och inspektera komponenter samt koordinera och hålla i slutinspektionen.

Tjänsten ställer krav på eget ansvar, men likväl är samarbete med kollegor en stor del av rollen. Rollen är en härlig blandning av att få arbeta verkstadsnära med produkterna och samtidigt administrativt i ett kvalitetsperspektiv.

Din profil

För att axla rollen som kvalitetsingenjör behövs minst ett par års yrkeserfarenhet inom monterings- eller verkstadsindustrin. Erfarenhet och utbildning kopplat till kvalitet är mycket meriterande, har du dessutom produktkännedom är det ett stort plus. Du har tidigare arbetat administrativt och har god datorvana, arbete i SAP/PLM2020 är meriterande.

Som person är du glad, energirik, strukturerad och uppskattar att samarbeta med andra. Du tvekar inte att ta ansvar och initiativ varken när det gäller arbetsuppgifter, processer, förändringar eller förbättringsmöjligheter.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström på johanna.sjostrom@skill.se

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.