Erfaren projektledare till Siemens Energy

Erfaren projektledare till Siemens Energy

Siemens Energy söker dig som är erfaren projektledare och är intresserad av nya utmaningar inom produktutveckling.

Dina arbetsuppgifter

Development & Standards arbetar med produktutveckling som sin kärnverksamhet, främst med gasturbinpaketet, som omfattar all mjukvara och hårdvara som behövs för optimal drift och prestanda för Core Engine.
Projektledarna på D&S ansvarar för att genomföra projekt inom givna projektramar såsom tid, budget, omfattning och kvalitet. Som projektledare är du ansvarig för det operativa ledarskapet inom paketutvecklingsprojekt (mindre eller medelstora projekt). Du har budget och resurshanteringsansvar. Du förväntas även Skapa och underhålla projektplaner i Microsoft Project samt arbetade med regelbunden uppföljning och rapportering av projektstatus.
Vidare krävs god samarbetsförmåga då du kommer att samordna och interagera med kontakter och gränssnitt genom många delar av företaget.

Din profil

För denna roll krävs teknisk bakgrund i form av erfarenhet och eller utbildning med lägst kandidatexamen samt har tidigare erfarenhet som projektledarare.
Som person är du lösnings- och målinriktad. Du är kommunikativ och öppen för att ha många gränssnitt och personer att interagera med. Då rollen som projektledare innebär ett helhetsansvar krävs det att du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och att du har ett fokus och driv framåt. Du arbetar proaktivt, förutser risker och möjligheter i projekt och är kommunikativ gentemot intressenter och ledning
Nedan är meriterande:
  • Erfarenhet av Microsoft-projekt
  • Erfarenhet av agilt arbetssätt
Ansökningsförfarande

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in CV och personligt brev till oss idag.
Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Johanna Lindquist, johanna.lindquist@skill.se Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 24 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens Energy arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.