EHS Koordinator - Siemens Energy

EHS Koordinator - Siemens Energy

En god arbetsmiljö med ett högt säkerhetstänk och välmående medarbetare är något Siemens kontinuerligt strävar efter. Du kan nu därför ta chansen och vara med och påverka arbetet framåt. Vi söker dig som systematiskt vill arbeta inom EHS (enviroment, health and safety), och vill arbeta i en roll där du både kan påverka och förbättra befintligt arbetssätt. Låter detta som nästa steg i karriären för dig? Vänta inte med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter

Du ska både planera genomförandet samt utföra det systematiska EHS-arbetet inom R&D TEST. Du ska även löpande under året fördela eventuella arbetsuppgifter till respektive ansvarig. Utveckling och förbättring av processer inom kompetensområdet är också en viktig del utav dina arbetsuppgifter samt att kunna föreslå förbättringar på processer utanför avdelningen.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området eller har liknande arbetserfarenhet.
Som person är du systematisk, självgående och noggrann samt har god kännedom kring AFS:ar och deras implementering i en verksamhet. Du kommer fungera som en central person för frågor kring EHS inom bolaget och därför ser vi gärna att du är kommunikativ och social.

För att lyckas i rollen måste du kunna behärska svenska både muntligt och skriftligt då rollen kräver förståelse för svensk lagstiftning inom EHS.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emelie Ring, emelie.ring@skill.se, 011-19 94 60.
Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 22 okt 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy AB utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På Siemens arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.