System ingenjör Elektronik

System ingenjör Elektronik

OM DIG

Din profil
  • Meriterande om du har erfarenhet/utbildning inom Elektronik eller Elteknik
  • Du är innovativ, inspirerande och har ett intresse för teknik.
  • Du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete med andra.
  • Du har förhoppningsvis en del kännedom om Simatic komponenter, olika mätinstrumentutrusning samt konstruktions verktyg som Comos, Autocad, Eplan etc. eller annan elektrisk praktisk erfarenhet
Dina ansvarsområden
  • Du tar totalansvar för orderkonstruktion inom teknikområdet kontrollskåpskonstruktion.
  • Du skapar inköpsunderlag enligt projekttidplanen.
  • Du skapar komplett konstruktions underlag för att bygga kontrollskåp
  • Du förstår delvis kraven enligt ATEX och kan validera våra egensäkra kretsar.
  • Du följer upp projektkostnader och arbetar strategiskt med att effektivisera vårt arbetssätt för att säkerställa vår position på marknaden.
Du kommer att ingå i ett team där vi tar hand om varandra genom att sätta det personliga välmående i fokus. En del av dina jobbarkollegor kommer att befinna sig runt om i värden.
Vi välkomnar oliktänkande för att ständigt vidareutveckla vårt arbetssätt. Vi har många intressanta uppdrag på gång där du säker kommer att få utrymme att visa dina kunskaper och bidra. Vi löser teamens utmaningar tillsammans "alla för en och en för alla"!

OM OSS
"Låt oss förändra morgondagen redan idag" är vårt genuina löfte på Siemens Energy till våra kunder och medarbetare på vägen mot en hållbar framtid.

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan – från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer.

En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2600 anställda på 8 orter.

Läs mer om Siemens Energy här:
www.siemens-energy.com

MER INFORMATION
Bidra med din energi. Var dig själv.

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och medkänsla. Vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi. Hela samhället.

Jobb & Karriärsidan: https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html

Kolla in länken nedan för att se vad vi gör på Siemens Energy! https://bit.ly/3A5wRtX

Ansökan
Tveka inte – skicka in din ansökan via "Ansök nu" knappen,
senast 2022-08-16.

Placeringsort
Finspång

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Samir Salihovic på tel: +46 122887868 eller på samir.salihovic@siemens-energy.com.

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Erica Schurz på erica.schurz.ext@siemens-energy.com

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.siemens-energy.com
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer.

En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com