System ingenjör Elektronik/Elteknik

System ingenjör Elektronik/Elteknik

About the Role
Location
Sweden, Oestergoetlands laen, Finspang

Organization
Gas Services

Business Unit
Distributed

Full / Part time
Full-time

Experience Level
Mid-level Professional

En ögonblicksbild av din dag
Vi löser teamens utmaningar tillsammans "alla för en och en för alla"! Som systemingenjör hos oss har du totalansvar för orderkonstruktion inom teknikområdet kontrollskåpskonstruktion.
Du får vara med och vidareutveckla vårt arbetssätt tillsammans med kollegor runt om i världen.

Hur Du kommer att påverka
  • Totalansvar för orderkonstruktion inom teknikområdet kontrollskåpskonstruktion.
  • Inköpsunderlag enligt projekttidplanen.
  • Du skapar komplett konstruktionsunderlag för att bygga kontrollskåp
  • Förståelse för kraven enligt ATEX och kan validera våra egensäkra kretsar.
  • Uppföljning av projektkostnader och arbetar strategiskt med att effektivisera vårt arbetssätt för att säkerställa vår position på marknaden.
Vad Du medför
  • Meriterande om du har erfarenhet/utbildning inom Elektronik eller Elteknik
  • Innovativ, inspirerande person med ett intresse för teknik.
  • God kommunikativ förmåga och uppskattar samarbete med andra.
  • Du har förhoppningsvis en del kännedom om Simatic komponenter, olika mätinstrumentutrusning samt konstruktions verktyg som Comos, Autocad, Eplan etc. eller annan elektrisk praktisk erfarenhet
Om Teamet
Du kommer att ingå i ett team på 25 personer, där vi tar hand om varandra genom att sätta det personliga välmående i fokus. En del av dina jobbarkollegor kommer att befinna sig runt om i värden.

Vi välkomnar oliktänkande för att ständigt vidareutveckla vårt arbetssätt. Vi har många intressanta uppdrag på gång där du säker kommer att få utrymme att visa dina kunskaper och bidra.

Vi kan erbjuda dig förmånliga anställningsförmåner såsom arbetstidsförkortning, förskottssemester, friskvårdsbidrag och ev. möjlighet till flexibel arbetsplats.

Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?
På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald
Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan
Tveka inte – skicka in din ansökan via https://www.siemens-energy.com/global/en/company/jobs.html, id nr 238814 senast 2022-12-18

Löpande urval tillämpas, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Samir Salihovic på samir.salihovic@siemens-energy.com

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Erica Schurz på erica.schurz@siemens-energy.com.

Placeringsort: Finspång

Fackliga representanter:
Veronica Andersson, Unionen, 0122-840 21
Simon Von Eckardstein, Sveriges Ingenjörer, 0122-842 24
Jan Lundgren, Ledarna, 0122-812 33
Jonny Persson, IF Metall, 0122-817 69
Mer info
Kontaktperson Samir Salihovic
Email Mejla Samir Salihovic
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.siemens-energy.com
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com