Maskiningenjör

Maskiningenjör

En ögonblicksbild av din dag
På orderkonstruktion erbjuder vi ett utvecklande och omväxlande arbete.
Hos oss får man, utöver djup kompetens inom de mekaniska system man arbetar med, även en bred kompetens inom flera olika områden såsom - el, styr, inköp och projektledning.
Du kan förvänta dig att komma till en grupp med positiv inställning och bra attityd, där man hjälps åt för att lösa sina åtaganden!

Hur Du kommer att påverka
  • tolka och föra vidare de krav och förutsättningar som gäller i aktuellt projekt
  • utvärdera, tillsammans med andra funktioner förslag på konstruktionslösningar från leverantörer
  • upprätthålla ett bra samarbete med andra discipliner och leverantörer
  • tekniska lösningar och ekonomiskt utfall för delleverans i de projekt du är delaktig i
Vad Du medför
  • Du är kommunikativ och tycker om att arbeta tillsammans med andra
  • Du har en examen i Högskoleingenjör maskinteknik - eller motsvarade utbildning
  • Vi ser gärna att du har några års relevant arbetslivserfarenhet och är sugen på en ny utmaning i din karriär!
Om Teamet
Teamet består av individer i varieranade åldrar med olikheter i kulturell bakgrund, placeringsort, utbildningnivåer & erfarenheter!
Vi är vana att introducera nya medarbetare och vi tycker att vi gör det bra! Att hitta rätt inriktning för vår personal och visa de möjligheter som finns för att anpassa arbetsuppgifter utefter kandidatens intresseområde är något vi brinner för. Vi har respekt och förståelse för startsträckan skiljer sig olika beroende på tidigare bakgrund och erfarenheter, men det gör det bara mer intressant att anpassa introduktionen till just dig!

Hur är det att jobba på Siemens Energy? Titta här: https://bit.ly/3hD9pvK

Vilka är Siemens Energy?
På Siemens Energy är vi mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi i mer än 90 länder samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt klimat. Med fler än 92,000 engagerade anställda genererar vi inte bara elektricitet till mer än 16% av världens befolkning, utan vi använder också vår teknologi för att skydda människor och miljön.

Vårt globala team är engagerar sig i att göra hållbar, pålitlig och ekonomiskt överkomlig energi till verklighet genom att tänja på gränserna för vad som är möjligt. Vi förvaltar ett 150-årigt arv av innovation som uppmuntrar oss att söka efter personer som stödjer vårt fokus på reducering av koldioxidutsläpp, nya teknologier och energiomvandling.

Vårt engagemang för mångfald
Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Ansökan
Tveka inte - skicka in din ansökan senast 2022-12-04.

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Erik Hallendroff på erik.hallendorff@siemens-energy.com eller tel. +46 122887382

För frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Erica Schurz på erica.schurz@siemens-energy.com
Mer info
Kontaktperson Erik Hallendroff
Telefon +46 122887382
Email Mejla Erik Hallendroff
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.siemens-energy.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Siemens Energy är ett av världens ledande företag inom energiteknik. Tillsammans med våra kunder och partners tar vi fram energisystem för framtiden och stöder därmed en övergång till en mer hållbar värld. Med vår portfölj av produkter, lösningar och tjänster täcker Siemens Energy nästan hela energivärdekedjan - från kraftproduktion och överföring till lagring. Portföljen inkluderar konventionell och förnybar energiteknik, såsom gas- och ångturbiner, hybridkraftverk som drivs med vätgas, och kraftgeneratorer och transformatorer. En majoritetsandel i det börsnoterade företaget Siemens Gamesa Renewable Energy (SGRE) gör Siemens Energy till en global marknadsledare för förnybar energi. Uppskattningsvis en sjättedel av den el som produceras över hela världen är baserad på teknik från Siemens Energy. Siemens Energy har 91000 anställda världen över i mer än 90 länder och genererade intäkter på cirka 29 miljarder euro räkenskapsåret 2019. I Sverige har Siemens Energy 2700 anställda på 10 orter. Läs mer om Siemens Energy här: www.siemens-energy.com