SSAB söker underhållsmekaniker

SSAB söker underhållsmekaniker

Underhållsteamet på SSAB växer och vi söker nu dig som vill vara med och bidra på resan mot det fossilfria stålet! Vi söker två mekaniker med stort engagemang och teknikintresse till siten i Finspång.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker på SSAB arbetar du med felsökning, reparationer och förebyggande åtgärder i hela anläggningen. Du arbetar tillsammans med elektriker och operatörer med förbättringar för ökad driftsäkerhet och problemlösning vid driftstörningar. Du kommer att vara en viktig lagspelare i ett arbetslag om åtta medarbetare med tätt samarbete.

Arbetsuppgifterna kommer att innebära bland annat:
  • Uppdatera och utveckla det förebyggande underhållet
  • Smörjteknik
  • Mekaniskt underhåll av produktionsutrustning och dess ingående komponenter
  • Svetsning
  • Hydraulik/Pneumatik
  • Delta i förbättringsarbeten och projekt
Arbetstiden är förlagt till dagtid.

Din profil

Du har lämplig teknisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande dokumenterad kunskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete inom processindustrin.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ansvarskänsla, initiativförmåga, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har lätt att kommunicera med personer på olika nivåer och i olika roller, såväl internt inom SSAB som med externa leverantörer. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker i samarbete med Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Martina Arrelid, martina.arrelid@skill.se, 011-19 94 72.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Martina Arrelid
Telefon 011-199472
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB erbjuder dig ett spännande jobb där du får chansen att ta ett kliv in i ett globalt stålföretag och vara med på resan mot det fossilfria stålet. På SSAB i Finspång produceras färgbelagt nordiskt premiumstål, under varumärket GreenCoat som är innovativa, miljövänliga färgbelagda stållösningar för byggindustrin. GreenCoat-sortimentet är den grönaste produktportföljen för färgbelagda tak-, fasad- och regnvattensystem, och också ett av de mest heltäckande sortimenten för hela byggindustrin.