SSAB söker underhållskoordinator

SSAB söker underhållskoordinator

Nu finns chansen att vara med på SSAB:s resa mot det fossilfria stålet. Letar du efter en roll där du får stora möjligheter att påverka och driva spännande utveckling på en underhållsavdelning kanske det är dig vi söker! SSAB erbjuder en varierad roll på en arbetsplats med familjär stämning.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som underhållskoordinator får du möjlighet att bygga upp och forma en ny roll hos SSAB i Finspång. Du kommer in i en expansiv fas och får möjlighet att vara med på resan mot det fossila stålet. Detta kommer innebära stora omställningsprojekt där du får vara med och påverka.

I ditt dagliga arbete ansvarar du för planering av arbetsorder samt beställning av resurser och material, både elektriska och mekaniska komponenter. Du är länken mellan underhållsavdelningen, produktion och lager och i nära samarbete med dessa jobbar du med förbättringar för ökad driftsäkerhet. Tillsammans med mekaniker och elektriker jobbar du för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av produktionsanläggningen. Du kommer att vara en viktig lagspelare i ett underhållsteam om åtta medarbetare.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att innebära:
  • Uppdatera och utveckla det förebyggande underhållet
  • Planera arbetsordrar till mekaniker, elektriker och externa resurser
  • Beställa material och resurser
  • Optimering av underhållsstopp, åtgärda förbättringar
  • Följa upp om material ska läggas på förråd
  • Delta i förbättringsarbeten och projekt
Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Din profil

Vi tror att rätt person för den här rollen har erfarenhet av arbete inom underhåll och en god teknisk förståelse. Har du även erfarenhet av beredning, planering eller inköp av reservdelar är det meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi söker dig som har stort engagemang för ditt arbete och tar initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du har lätt att kommunicera med personer i olika roller, både inom organisationen och hos externa leverantörer.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har erfarenhet av att arbeta i underhållssystem, IFS är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker i samarbete med Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Martina Arrelid, martina.arrelid@skill.se, 011-19 94 72.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Martina Arrelid
Telefon 011-199472
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SSAB erbjuder dig ett spännande jobb där du får chansen att ta ett kliv in i ett globalt stålföretag och vara med på resan mot det fossilfria stålet. På SSAB i Finspång produceras färgbelagt nordiskt premiumstål, under varumärket GreenCoat som är innovativa, miljövänliga färgbelagda stållösningar för byggindustrin. GreenCoat-sortimentet är den grönaste produktportföljen för färgbelagda tak-, fasad- och regnvattensystem, och också ett av de mest heltäckande sortimenten för hela byggindustrin.