SSAB söker skiftkoordinator

SSAB söker skiftkoordinator

Som skiftkoordinator på SSAB får du möjlighet att påverka och förbättra både för produktion och personal. Du får dessutom möjlighet att jobba i ett företag som tillverkar innovativa produkter som bidrar till en hållbar framtid.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som skiftkoordinator kommer du att jobba i en coachande roll nära personalen i produktionen. Du kommer att arbeta med administration kopplad till produktionen med möjlighet att påverka och förbättra både produktion och personalen.

Du kommer att ansvara för personalplanering, uppföljningar av produktion på daglig och veckobasis samt daglig och veckoadministration kopplat till produktionen. Du kommer även att leda förbättringsarbetet och jobba med förebyggande säkerhetsarbete.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från processindustrin samt erfarenhet av ledarskap. Vi vill också att du har erfarenhet av att arbeta med förbättringsarbete, gärna i form av Lean.

För rollen som skiftkoordinator kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker en person som har en coachande, kommunikativ ledarstil och som trivs med att jobba i nära samarbete med personalen. För att lyckas i rollen tror vi att du är en person som sprider positiv energi och har förmågan att få med dig arbetsgruppen.

Du är en handlingskraftig person som har förmågan att se vad som behöver göras och är bekväm med att fatta beslut.

I rollen som skiftkoordinator kommer du att rapportera till produktionschefen.

Ansökningsförfarande

Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Martina Lundahl, martina.lundahl@skill.se, 011-19 94 72.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Martina Lundahl
Telefon 011-199472
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 25 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På SSAB i Finspång produceras färgbelagt nordiskt premiumstål, under varumärket GreenCoat som är innovativa, miljövänliga färgbelagda stållösningar för byggindustrin. GreenCoat-sortimentet är den grönaste produktportföljen för färgbelagda tak-, fasad- och regnvattensystem, och också ett av de mest heltäckande sortimenten för hela byggindustrin.

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.