Produktionsnära systemutvecklare - SSAB

Produktionsnära systemutvecklare - SSAB

Utvecklingen av SSAB i Finspång sker i rask takt och det är en verksamhet det verkligen satsas på! Vi rekryterar därför en lokal systemutvecklare som framförallt kommer att arbeta med utveckling av våra processnära IT-system som en del i den fortsatta vidareutvecklingen av produktionen.

Vill du ha stora påverkansmöjligheter där det går snabbt mellan beslut och handling? Vill du jobba med betydelsefulla produkter som gör stor skillnad för verksamheten och där du snabbt får feedback på det du gör? Då finns det stor chans att den här rollen är något som intresserar dig.

Dina arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att vara involverad i projekt där du är med i hela utvecklingskedjan, från idé och lösningsförslag till realisering och test av applikationer. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med olika produktionsavsnitt, driftpersonal, leverantörer och du kommer rapportera till ledningsgruppen.

Du kommer att ha stor påverkansmöjlighet i de produkter du tar fram. Genom att se och lyssna till de behov som finns tar du fram system som har stor positiv påverkan på verksamheten. Exempelvis kan det handla om allt från intelligenta receptstyrningssystem till testsystem.

Placeringsort är Finspång men samverkan kommer att ske med avdelningen produktionsnära IT i Borlänge.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av systemutveckling inom produktion och en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning, samt att du behärska engelska väl i tal och skrift. Du som söker bör ha lång erfarenhet från utveckling i främst .NET, SQL Server och eventuellt erfarenhet från OpenVMS, Oracle RDB.

Det är meriterande med erfarenhet av:
  • systemdesign, systemarkitektur, projektledning, processmodellering
  • automation och PLC-system
  • Lean och SixSigma
Som person är du öppen och positiv samt har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Du är strukturerad och målfokuserad i ditt arbetssätt och motiveras av att leverera resultat.

Vi erbjuder
Ett spännande, omväxlande och ansvarstagande jobb i en högteknologisk tillverkningsmiljö, där du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som systemutvecklare och som nyckelfunktion inom företaget. SSAB erbjuder även goda förmåner i form av ledighet, friskvård och sjukvård etc.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar SSAB med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se

Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

Facklig information lämnas av Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0243-700 00.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 23 nov (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Finspång produceras färgbelagt nordiskt premiumstål, under varumärket GreenCoat som är innovativa, miljövänliga färgbelagda stållösningar för byggindustrin. GreenCoat-sortimentet är den grönaste produktportföljen för färgbelagda tak-, fasad- och regnvattensystem, och också ett av de mest heltäckande sortimenten för hela byggindustrin.