Trafikkoordinator till välkänd kund i Finspång!

Trafikkoordinator till välkänd kund i Finspång!

Till vår spännande och välkända kund i Finspång säker vi just nu en Trafikkoordinator för konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i mitten på mars för att pågå till sista september. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen kommer du med ärenden kring spedition, logistik, transport och skeppningar av service- och legogods. Du kommer också arbeta med transportplanering, koordinering, tullhantering, frakthandlingar etc. Vidare kommer du ha kontinuerlig kontakt med såväl kunder, leverantörer och medarbetare. En del i arbetet är även att arbeta med ständiga förbättringar av företagets arbetssätt.

Förekommande ansvarsområden
  • Exportspedition
  • Offertbegäran
  • Deltaga i transportupphandling/förhandling
  • Utfärda anmodan för exportsändningar
  • Leverantörskontakter
  • Utfärda erforderliga export/tullhandlingar
  • Fakturering
  • Kontroll och kontering av frakt- och speditionsfakturor
  • Transportreklamationer
Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom Logistik/Spedition och/eller tidigare erfarenhet inom liknande arbetsroll. Du är duktig på att hantera stress och arbeta mot deadline. För att trivas i rollen är du en team-player som tycker om att arbeta mot ständiga förbättringar. Det krävs att du kan prioritera och snabbt byta fokus om det behövs. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.