Strategisk inköpare för uppdrag hos spännande kund i Finspång!

Strategisk inköpare för uppdrag hos spännande kund i Finspång!

Till välkänt företag i Finspång söker vi just nu en Strategisk inköpare för intressant konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i februari för att pågå till sista oktober. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Strategisk inköpare ingår det att bland annat:
  • Vara delaktig i det globala köpområdesteamet och medverka till att ha en samordnad strategi lokalt & globalt inom köpområdet
  • Följa och utvärdera leverantörsmarknaden
  • Förankra och implementera strategin för köpområdet och dess leverantörer
  • Förhandla och färdigställa kontrakt/ramavtal med valda leverantörer
  • Utveckla en konkurrenskraftig förädlingskedja tillsammans med våra leverantörer
  • Arbeta med leverantörsuppföljning och ständigt utveckla leverantörer/leverantörsbas för att nå målen för kvalitet, kostnad och ledtider
  • Delta i inköpsorganisationens processutveckling och i produktutvecklingsprocessen
  • Medverka i tvärfunktionella team.
Vem är du?

För att lyckas i rollen som Strategisk inköpare tror vi att du är driven, kontaktskapande och kommunikativ och har ett tydligt kommersiellt intresse då du kommer bli en drivande kugge i samverkan såväl inom som mellan företaget och deras samarbetspartners och leverantörer. Du har även tidigare erfarenhet av taktiskt och/eller strategiskt inköpsarbete. Vidare besitter du mycket goda språkkunskaper, främst i engelska.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.