Strategisk inköpare för konsultuppdrag i Finspång!

Strategisk inköpare för konsultuppdrag i Finspång!

Vi söker just nu en Strategisk inköpare inom området Machined Parts till vår spännande kund i Finspång! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till 2019-03-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som strategisk inköpare kommer du att arbeta med strategifrågor för köpområdet och dess leverantörer, initiera och medverka vid utveckling av leverantörer och leverantörsnätverk samt vara med i utvecklandet av organisationens inköpsverksamhet. Arbetet inkluderar ett tätt samarbete med verkstäder i Finspång samt internationella kontakter både internt med kollegor samt externt med leverantörer.

Arbetsuppgifter

Som Strategisk inköpare kommer du bland annat ha följande ansvarsområden:
  • Vara delaktig i det globala köpområdesteamet och medverka till en samordnad strategi, lokalt och globalt inom köpområdet.
  • Följa och utvärdera leverantörsmarknaden.
  • Förankra och implementera strategin för köpområdet och dess leverantörer.
  • Förhandla och färdigställa kontrakt/ramavtal med valda leverantörer.
  • Utveckla en konkurrenskraftig förädlingskedja tillsammans med leverantörer.
  • Arbeta med leverantörsuppföljning och ständigt utveckla leverantörer/leverantörsbas för att nå målen för kvalitet, kostnad och ledtider.
  • Delta i inköpsorganisationens processutveckling och i produktutvecklingsprocessen.
  • Medverka i tvärfunktionella team.
Vem är du?

För att lyckas i rollen som Strategisk inköpare tror vi att du har 3-5 års erfarenhet inom liknande arbete. Som person är du driven, kontaktskapande och kommunikativ samt har ett tydligt kommersiellt intresse. Vidare har du goda språkkunskaper, främst i engelska.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.