Redovisningsekonom för längre konsultuppdrag hos kund i Finspång!

Redovisningsekonom för längre konsultuppdrag hos kund i Finspång!

Är du företagsekonom med goda kunskaper inom riskhantering? Vi söker nu en Redovisningsekonom för konsultuppdrag hos vår kund i Finspång. Uppdraget förväntas starta i september för att pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Redovisningsekonom ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Administrera företagets portfölj av garantier och remburser till diverse projekt, dvs hantera beställningar, ändringar, arkivering och förfall,
  • Granska och ge rådgivning kring dokument kopplat till remburser,
  • Underhålla användare och kontrollera/kontera fakturor i de olika systemen,
  • Svara på prisförfrågningar och göra kostnadsberäkningar,
  • Administrera beställningar av kreditupplysningar,
  • Rapportera garantistock till redovisning- och koncernfunktioner,
  • I viss mån även granska, utvärdera samt ge råd kring garantitexter, remburser och kreditupplysningar.
Vem är du?

Till rollen som Redovisningsekonom söker vi dig med högskoleexamen inom företagsekonomi och finansiering, alternativt att du har flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Du besitter grundläggande kunskaper inom riskhantering och internationella regelverk som styr remburs och garantihantering. För att trivas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på en dokumentavdelning på bank eller annat företag med hantering av likvärdiga arbetsuppgifter. För rollen krävs mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Som person är du självständig, noggrann, ödmjuk, ansvarstagande och har förmåga att kunna kommunicera med motparter både inom organisationen och vara en kontaktperson till våra externa motparter. Vidare trivs du bra med att arbeta i grupp och är en god lagspelare.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.