Redovisningsadministratör för uppdrag hos kund i Finspång!

Redovisningsadministratör för uppdrag hos kund i Finspång!

Besitter du goda ekonomiska kunskaper och erfarenheter samt trivs med att arbeta administrativt? Vi söker nu en Redovisningsadministratör för uppdrag hos vår kund i Finspång! Uppdraget förväntas starta i september för att pågå till mitten av februari 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att övervaka och stämma av internfakturering, registrera omkostnadsfakturor, administrera och underhålla kundreskontran avseende legala redovisningskrav, uppdatera kundregister, stämma av kundreskontrans konton vid månadsbokslut samt medverka i betalningsrutinerna. I arbetsuppgifterna ingår även utredningsarbete, effektivisering av arbetssätt och rutiner samt daglig kontakt med intressenter inom företaget.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieexamen med ekonomisk inriktning, alternativt har motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Det är meriterande för tjänsten om du har reskontraerfarenhet, redovisningskunskaper, samt IT-vana i program såsom SAP/Atlas och Microsoft Office program. Du har god förmåga att uttrycka dig muntligen och skriftligen på engelska. Som person är du självständig, tar egna initiativ och eget ansvar i ditt arbete. Noggrannhet och effektivitet liksom stresstålighet är viktiga egenskaper för rollen. Då du som Redovisningsadministratör kommer tillhöra ett litet team som jobbar tätt tillsammans är det av vikt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.