Project Quality Manager för uppdrag hos spännande kund i Finspång!

Project Quality Manager för uppdrag hos spännande kund i Finspång!

Har du teknisk bakgrund samt tidigare erfarenhet av projekt- och kvalitetsarbete? Vi söker just nu en Project Quality Manager för konsultuppdrag hos vår kund i Finspång! Uppdraget förväntas starta i oktober för att pågå till sista mars 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Project Quality Manager är du en del av projektkärnteamet Sub-PM Quality och rapporterar till tilldelad projektledare. Du ansvarar för att upprätta, planera, samordna, kontrollera/övervaka och organisera kvalitetsaktiviteter i tilldelat projekt baserat på kundkontrakt, interna instruktioner och föreskrifter, lokala lagar och förordningar samt övergripande ansvar för tillämpliga certifieringskrav. I teamet Sub-PM Quality är du som Project Quality Manager också ansvarig för kvalitetsbudgeten och för att hålla projektets tidsplan. Arbetet innefattar internationella affärsresor.

Arbetsuppgifter

I rollen som Project Quality Manager har du bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Ansvarig för kvalitetskontroll och försäkring i projektet, med befogenhet och ansvar att se till att kvalitetsplanen implementeras och underhålls i projektet.
  • Företagets representant för kvalitetssäkring i projekt, med ansvar för att rapportera eventuella avvikelser från bolagets QMS till företagets kvalitetsledning.
  • Verifiera prestandan hos den utvalda leverantören genom revisioner och förproduktionsmöten för att uppfylla kraven i denna kvalitetsplan och företagets rutiner.
  • Identifiera utrustning som behöver godkännas av den lokala myndigheten som stöds av certifieringsfunktionen.
  • Begära korrigerande åtgärder av bristande överensstämmelse och verifiera korrigerade åtgärder.
  • Ansvarig för verifiering av den levererade produkten genom inspektioner och granskning av testregister samt ansvarig för att skicka verifierande dokument till kunden för godkännande.
  • Stödja det tilldelade projektteamet med kunskap om arbetsprocess och projektspecifika rutiner, vid behov.
Vem är du?

Till rollen som Project Quality Manager söker vi dig med teknisk utbildning, främst inom B.Sc, och med erfarenhet av att arbeta i projekt. Vidare tror vi att du har 2-3 års erfarenhet av arbete inom kvalitetskontroll och/eller försäkringsfrågor. Som person är du resultat- och kvalitetsorienterad med stort fokus på kundnöjdhet. Du besitter goda interpersonella egenskaper samt god kommunikationsförmåga. Engelska är ett krav för tjänsten och svenska är en fördel. Övriga språk är meriterande.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.