Operativ inköpare för konsultuppdrag hos spännande kund i Finspång!

Operativ inköpare för konsultuppdrag hos spännande kund i Finspång!

Har du tidigare erfarenhet av och ett intresse för inköp och affärer? Vi söker Operativ inköpare för konsultuppdrag hos vår kund i Finspång! Urval och intervjuer sker löpande så välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Operativ inköpare har du bland annat följande ansvarområden:
  • Orderläggning
  • Leveransbevakning
  • Leverantörsutveckling
Då avdelningen arbetar med projektunika artiklar ingår det en hel del nära arbete med olika gränssnitt som projektorganisationen, konstruktion, montage, logistik samt företagets olika inköpsavdelningar, såsom Project Procurement Management, strategiskt inköp, inköpskvalitet, eftermarknad och indirekt material.

Vem är du?

Till rollen som Operativ inköpare söker vi dig som:
  • Har utbildningsbakgrund som lägst från Yrkeshögskola
  • Har tidigare erfarenhet inom inköp
  • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska på professionell nivå
För att trivas i rollen som Operativ inköpare tror vi att du är en resultatinriktad och flexibel person som kan skifta fokus mellan flera arbetsuppgifter och samtidigt leverera resultat. Du är prestigelös och en god lagspelare med ett innovativt tankesätt och förmåga att leverera även under osäkra förhållanden. Vidare har du en stark vilja att utvecklas både individuellt och i grupp.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.