Inköpare till attraktivt företag i Finspång!

Inköpare till attraktivt företag i Finspång!

Har du utbildning eller tidigare erfarenhet inom inköpområdet? Just nu söker vi en Inköpare för konsultuppdrag hos vår globala och väletablerade kund i Finspång! Uppdraget förväntas starta i maj för att pågå till sista september. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som inköpare kommer du bland annat ansvara för:
  • Offerthantering och förhandling av mindre omfattande avtal,
  • Hantering av inköpsbeställningar och fakturor,
  • Processutveckling vid identifierade avvikelser för att förbättra processflöden,
  • Problemlösning på både kort och lång sikt och du kommunicerar avvikelserna i leveranskedjan vilket innebär många kontakter och nära samarbete med personer både utanför och innanför företaget.
Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Inköpare söker vi dig med:
  • Tidigare erfarenhet av och/eller utbildning inom inköpsområdet,
  • Erfarenhet av SAP är önskvärt men absolut inte ett krav,
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift för att kunna hantera alla leverantörer.
Som person är du utåtriktad, drivande och har god samarbetsförmåga både externt och internt. I rollen som Inköpare är det viktigt att du tar tag i avvikelser så snart de uppstår och hanterar problem på ett strukturerat sätt. Vidare söker vi dig som tycker att förbättringsarbete är en självklar del och tillhör det dagliga arbetet.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)