Inköpare för uppdrag hos välkänd kund i Finspång!

Inköpare för uppdrag hos välkänd kund i Finspång!

Har du tidigare erfarenhet av inköp och vill utvecklas inom området? Just nu söker vi en Inköpare till vår kund i Finspång! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till sista januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Inköpare ingår frågor som berör köpområdet och dess leverantörer, medverka vid i utvecklingsprojekt och vara med vid utveckling av våra leverantörer och leverantörsnätverk, samt vara med i utvecklandet av vår inköpsverksamhet. Arbetet inkluderar ett tätt samarbete med R&D och verkstad i Finspång, samt internationella kontakter både internt på företaget och med leverantörer.

Förekommande ansvarsområden
  • Vara delaktig i det globala köpområdesteamet och medverka till att vi har en samordnad strategi lokalt & globalt inom köpområdet.
  • Förankra och implementera strategin för köpområdet och dess leverantörer.
  • Förhandla och färdigställa kontrakt/ramavtal med valda leverantörer.
  • Utveckla en konkurrenskraftig förädlingskedja tillsammans med våra leverantörer.
  • Arbeta med leverantörsuppföljning och ständigt utveckla leverantörer/leverantörsbas för att nå målen för kvalitet, kostnad och ledtider.
  • Delta i inköpsorganisationens processutveckling och i produktutvecklingsprocessen.
  • Aktivt medverka i tvärfunktionella team.
Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning, gärna som civilingenjör eller inom logistik, samt tidigare arbetslivserfarenhet inom området. För att passa i rollen som Inköpare tror vi att du har tidigare erfarenhet från inköp eller kommersiellt arbete. Du bidrar till lagarbete och kan förbättra processer, affärsmetoder eller tekniska komponenter. Vi tror att du har god förmåga att kunna se helheten samt är resultatinriktad, strukturerad och driven i ditt sätt att arbeta. Då vår kund jobbar mot den globala marknaden är goda kunskaper i engelska ett krav. Vidare är tidigare användning av SAP R/3 att föredra.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Igår (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.