Avvikelsekoordinator inom Supplier Quality Assurance för uppdrag i Finspång

Avvikelsekoordinator inom Supplier Quality Assurance för uppdrag i Finspång

Vi söker just nu en Avvikelsekoordinator till spännande kund i Finspång! Uppdraget förväntas starta i december för att pågå under ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Avvikelsekoordinator kommer du tillhöra avdelningen som hanterar avvikelserapporter för leverantörsorsakade avvikelser och är del i ett globalt nätverk med liknande avdelningar runt om i Europa och USA.
Som Avvikelsekoordinator säkerställer du och förbättrar leverantörskvalitet med fokus på att vara drivande och ansvara för att korrigerande och förebyggande åtgärder vidtas på rätt sätt av den ansvariga leverantören. Du kommer tillsammans med dina medarbetare att verka för en professionell och proaktiv verksamhet med mycket god kvalitet.
Leverantörerna är en naturlig förlängning av kundföretaget, vilket innebär att du som koordinator är spindeln i nätet både internt och mot leverantörer, i syfte att säkerställa rätt drivning och dokumentering kopplat till avvikelsers olika faser.

Arbetsuppgifter
 • Ansvara för att sammanhålla, koordinera och driva aktiviteter för att säkerställa att rätt åtgärd genomförs i rätt tid genom avvikelserapportens olika faser.
 • Bygga och upprätthålla kontaktnät såväl internt som externt.
 • Att aktivt analysera data kopplat till leverantörsorsakade kvalitetsbrister i syfte att verifiera och validera vidtagna åtgärder samt att upptäcka eventuellt återkommande avvikelser.
 • Ta fram underlag och statistik till kontinuerliga möten.
 • Aktivt bidra till och driva förbättringar genom att utveckla processer du själv arbetar i samt att driva processutveckling och leverantörsutveckling inom ditt ansvarsområde.
Vem är du?
 • Vi söker dig som har ett driv att ständigt förbättra den verksamhet som du är engagerad i, vilket har gjort dig till en ödmjuk person som är intresserad av att även utveckla och förbättra dig själv.
 • Du är strukturerad och analytisk och du trivs när du får bidra till att skapa ordning och reda samt när du når uppsatta mål.
 • Det är viktigt att du har ett intresse och förståelse för hur olika funktioner inom ett företag arbetar, insikt om hur man kan få samarbetet dem emellan att fungera bättre samt att du har ett brinnande intresse för kvalitet.
 • Du ser det som stimulerande att träffa människor såväl internt inom företaget samt externt.
 • Positiv inställning, utåtriktad och relationsbyggande är ord som passar väl in på dig.
 • Du har sannolikt några års arbetslivserfarenhet inom produktion, logistik, inköp, kvalitet eller närliggande områden.
* Arbetet innebär många internationella leverantörskontakter, såväl som interna kontakter, varför vi gärna ser att du gillar att vara "spindeln i nätet", att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska, samt att du är bra på att kommunicera pedagogiskt.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.