Visumadministratör sökes till spännande uppdrag

Visumadministratör sökes till spännande uppdrag

Uppdrag

Visa & arbetstillståndskonsulten är partner för alla affärsenheter och delegater när det gäller visum- och arbetstillståndsprocesser. Du fungerar som lokal expert angående regler för invandring av värdländer. Du säkerställer konsekvent, snabb och korrekt visum- / arbetstillståndsadministration i ursprungslandet genom att samordna alla lokala aktiviteter i syfte att erhålla visum och arbetstillstånd för delegater som reser till värdländer utomlands.

I rollen så ingår det att:
  • Säkerställa överensstämmelse med avseende på förvärv av rätt arbetsvisum/ arbetstillstånd för varje värdland som tillämpas på
  • Säkerställa att visum / arbetstillstånd erhålls i tid för att uppfylla tidsfristen för delegater att vara på plats
Kvalifikationer
  • Avancerad engelsk färdighet i både talad och skriftlig engelska
  • Färdig i MS Office-applikationer
Din profil

För att lyckas i rollen vill vi att du har tidigare erfarenhet av:
  • Bakgrund inom administration
  • Bakgrundshantering av flera olika, komplexa frågor samtidigt
  • har en hög servicenivå.
  • Problemlösare
  • är strukturerad och noggrann.
I din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse. Du kommer ha kontakt med ambassader över hela världen.

Om oss

Vi tror på människor. På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.