Pema söker tjänstemän till stor kund i Finspång

Pema söker tjänstemän till stor kund i Finspång

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1500 personer.
Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.


Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Vi tror på människor!


Pema samarbetar med många spännande kunder som erbjuder varierande och utvecklande uppdrag för våra konsulter. På önskemål från ett av de större företagen i Östergötland (Finspång) söker vi nu dig som vill bli en del av ett stort globalt företag. Då vi får löpande förfrågningar på olika kompetenser så vill vi gärna att du registrerar din ansökan. Exempel på kompetenser som vanligen efterfrågas är:
 • Systemkonstruktörer
 • Maskiningenjörer
 • Inköpscontrollers
 • Strategiska inköpare
 • Projektledare
 • Projektspeditörer
 • Leveranskoordinatorer
 • Administratörer - Teknisk dokumentation
 • Produktionsplanerare
 • Produktionsingenjörer
 • Projektingenjörer
 • Verksamhetsutvecklare
Dina arbetsuppgifter:

Beroende på vilken roll du söker kommer dina arbetsuppgifter att variera. Genomgående för att arbeta på det aktuella företaget är du är tekniskt lagt, med god datavana. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och Excel. Affärssystemet som du huvudsakligen kommer att arbeta i är SAP och vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från detta.

Du har förmågan att se fördelarna i ett processorienterat arbetssätt samt trivs med förändringsarbete. Vidare krävs att du är noggrann och tycker om ordning och reda. Vi förutsätter att du är högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning som betraktas som likvärdig, gärna med teknisk bakgrund. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och har erfarenhet från arbete i affärssystemet SAP.

Din Personliga egenskaper:

Som person ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd och har en positiv attityd. Vidare ska du vara ansvarsfull och har förmåga att arbeta självständigt- lik väl i grupp. Du är driven och motiverad till att alltid göra det lilla extra på arbetsplatsen.

Tjänsten innebär att du arbetar som anställd konsult hos Pema People AB men är uthyrd till den aktuella arbetsplatsen. För mer information om tjänsten kontakta Martin Öhr på martin.ohr@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!