Kommersiell chef för projekt & försäljning

Kommersiell chef för projekt & försäljning

Vårt erbjudande

I denna tjänst blir du en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats med varierade arbetsuppgifter.
Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som kommersiell chef för projekt och försäljning kommer du att arbeta tillsammans med projektet för medium gasturbinprojekt, industriell ångturbinprojekt, försäljningsledning och rapportera till ansvarig för kommersiell projektledning i Finspång. Du övergripande ansvar för alla kommersiella/finansrelaterade frågor och stöder den tekniska projektledningen i genomförandet av en portfölj av serviceprojekt inom de definierade målen (t.ex. kostnader, tid, kvalitet) och säkerställer kundnöjdhet. Vidare kommer du att stödja försäljningsaktiviteter (t.ex. budförberedelser) och rapportera till säljteamet i Finspång.

I rollen kommer du även att:
 • Hantera och optimera riktade ekonomiska resultat med vederbörlig professionell omsorg (t.ex. projektets bruttovinst, kassaflöde, tillgångar och finansieringsinstrument).
 • Projektplanering och tillhandahålla regelbundna prognoser varje månad
 • Förbered kommersiell dokumentation för regelbundna projektstatusmöten och se till att kommersiella projektdata är korrekta.
 • Se till att projektböcker och arkiv är korrekta, inkl. inspelning av sådana i lämpliga system, t.ex. SAP.
 • Stöd i försäljningsaktiviteter (t.ex. budberäkning, projektupplägg, prognos för orderingång)
Din profil/kvalifikationer

Du har:
 • Relevant universitetsexamen
 • Professionell kommersiell kunskap och erfarenhet
 • Analytisk förmåga, Projektledning, Kontrakts- och anspråksförmåga
 • Demonstrerar äganderätt och ansvarsskyldighet
 • Avancerade PC- och systemkunskaper (Excel och SAP föredras)
 • Flytande på engelska. Tyska är en merit.
OM OSS

Vi tror på människor. På Pema People är vi övertygade:
Personalen är vår viktigaste resurs.
Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2020 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.