CNC-operatör sökes till Finspångs finmekaniska AB

CNC-operatör sökes till Finspångs finmekaniska AB

VÅRT ERBJUDANDE


Är du en person som trivs i tillverkningsindustrin där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig! Vi erbjuder spännande utmaningar och en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Du får arbeta i moderna CNC styrda multioperationsmaskiner.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att du kommer utföra maskinkörning Maskinställ/rigg. Programmering av nya detaljer samt optimering av befintliga. Utöver det kommer du skapa beredningsunderlag/ställblad samt utföra verktygsval. Du kommer att göra kvalitetskontroller på tillverkade detaljer. Daglig styrning och rapportering av arbetsorder. Samt övrigt förekommande arbete så som maskinunderhåll, arbete med 5S samt förbättringsarbete förekommer.

Dina kvalifikationer

Vi ser att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet som CNC-operatör där du arbetat med ritningsläsning, programmering, riggning, verktygsbyten och körning i CNC-styrda maskiner.
Du har erfarenhet
av tillverkning av detaljer med höga kvalitetskrav och har därav vana i ritningsläsning samt hantering av mätdon.
Vi söker dig som
har goda kunskaper av programmering.

Meriterande
  • Har du erfarenhet av Edgecam - Solidworks så är det meriterande.
  • Meriterande är om du har jobbat i styrsystemet Mazatrol eller Fanuc/ISO miljö.
  • Truckutbildning
  • Säkra lyft utbildning.
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en noggrann problemlösare. Du är motiverande i ditt arbetssätt och delger dina kunskaper till dina kollegor på ett prestigelöst sätt. Utöver det tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People.
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har gott ordningssinne.
  • är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
  • innehar god initiativförmåga.
OM OSS

Finspångs
Finmekaniska AB är ett av dotterbolagen inom industrikoncernen TurnMill Group. En kompetent underleverantör inom avancerad CNC skärande bearbetning och erbjuder tillverkning från höga till låga serier i stål, mässing, aluminium, rostfritt samt i speciallegeringar så som Inconel, Nimonic och Nilomag åt kunder som är globalt ledande i sina respektive branscher. Med koncernens nätverksbaserade produktionssystem erbjuder vi hög kvalité, hög tillgänglighet och kostnadseffektiva lösningar genom en ständig utveckling på en global marknad. Koncernen består av de legala enheterna, TurnMill AB, TurnMill China, TurnMill BH samt Finspångs
Finmekaniska AB.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.