Verkstadsvana operatörer sökes till väletablerat företag

Verkstadsvana operatörer sökes till väletablerat företag

Arbetsuppgifter

Arbetet som operatör innefattar pressning, sträckning, kapning, mätning, packning och registrering i affärs- och produktionssystem. I arbetet ingår också montering av verktyg, verktygsvård och underhåll. Arbetsrotation är en naturlig del och du kommer därför också att få möjlighet att lära dig andra förekommande arbetsuppgifter i produktion

Formell kompetens
  • Utbildning inom teknik- eller verkstadsindustri
  • Kunskaper om ritningsläsning
  • Kunskaper om mätteknik
  • Truckkort och traverskort
  • Körkort B och tillgång till bil
Det är meriterande om du har erfarenheter av arbete med aluminium

Personliga egenskaper

Vi ser helst att du som söker har en bakgrund från verkstadsindustri i form av utbildning eller tidigare yrken och att du är bekant med branschen. Du förstår svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb och att du är kvalitetsmedveten. Du är ansvarstagande och har hög arbetsmoral och har förståelse för vikten av att leverera en bra slutprodukt till kund. Du bör även kunna arbeta skift.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid, skiftarbete/Finspång

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju. Vi gör urval och intervjuer löpande, vilket kan gör att tjänsterna tillsätts före utsatt ansökningsdatum. Ansök så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.

Nu söker vi drivna och engagerade operatörer till produktion med placering vid press och pack till vår väletablerade kund i Finspång som arbetar med olika moment i aluminiumbearbetning.