Truckförare med behörighet B6 sökes till Hydro Extrusion

Truckförare med behörighet B6 sökes till Hydro Extrusion

Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget kombinerar lokal expertis, världsomspännande räckvidd och stora kompetenser inom forskning och utveckling. Utöver produktion av primär aluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, utvinner Hydro också bauxit, raffinerar alumina och genererar energi. Detta gör Hydro till det enda 360° företaget i den globala aluminiumindustrin. Hydro har aktiviteter inom alla marknadssegment för aluminium med försäljning och handelsaktiviteter i hela värdekedjan och med mer än 30.000 kunder. Med över 100 års erfarenhet och produktion av förnybar energi, teknologi och innovation stärker Hydro kundernas och samhällets livskraft genom att utforma en hållbar framtid genom innovativa aluminiumlösningar.

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro och marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång och Göteborg. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum.

Här är chansen för dig som skulle vilja jobba på ett internationellt, stort och välkänt företag tillsammans med härliga kollegor. Vi söker just nu pressoperatörer med truckkort behörighet B6 som kan arbeta tvåskift med helg till Hydro Extrusion Sweden AB i Finspång. Jobbet passar dig som är driven och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av att köra fyrvägstruck, övervaka och styra maskiner, avsyna materialet, mäta, kapa, såga etc. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom att kontrollera material, hantera olika verktyg, samt truckkörning för transportering av material och verktyg på avdelningen.

Formell kompetens
  • Utbildning inom industriteknik eller motsvarande erfarenhet inom tillverkningsindustri, metallindustri, som maskinoperatör, pressoperatör, truckförare eller liknande är meriterande
  • Truckkort med behörighet B6 är krav
  • Traverskort är krav
  • B-körkort och tillgång till bil är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska tal och skrift
Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning inom industri eller motsvarande yrkeserfarenhet som truckförare, operatör, maskinoperatör, eller industriarbetare. Meriterande är om du har dokumenterad utbildning av svets eller CNC, SSG, Heta Arbeten eller truck-och traverskort. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Du kan arbeta förmiddagsskift, eftermiddagsskift och helgskift.

Om anställningen:
  • Placeringsort: Finspång
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Arbetstider: tvåskift med helg
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.