Montörer sökes till uppdrag i Finspång

Montörer sökes till uppdrag i Finspång

OM FÖRETAGET
Lernia Bemanning är ett av Sveriges största bemanningsföretag och just nu söker vi flexibla, drivna och erfarna montörer för uppdrag hos kund i Finspång. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult ute hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter.


Arbetsuppgifter

Just nu söker vi flexibla, drivna och erfarna montörer som trivs med ett högt arbetstempo. Arbetet som montör innebär att du har erfarenhet av att arbeta med mekaniska montage samt en mycket god kvalitetskänsla i ditt sätt att arbeta. Du har god förståelse för kvalité, montagearbete och gillar att arbeta systematiskt och organiserat. Du behöver ha en god social förmåga då du kommer att arbeta på flera olika arbetsplatser med många olika personer i en mångkulturell miljö.

Om dig
För att vara aktuell för denna tjänst krävs:
  • Körkort och tillgång till bil
  • Industriell utbildning
  • Erfarenhet av montagearbete inom verkstadsindustrin eller byggindustrin
  • Ritningsläsning
  • Affärssystem, helst Movex
  • LEAN principer
Personliga egenskaper

Som person är du driven, noggrann och självständig. Du är en problemlösare och har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar. Du är en lagspelare och förstår vikten av att vara serviceinriktad. Du trivs med att ta i och arbeta fysiskt. Du har en god förståelse för kvalité, montagearbete och gillar att arbeta systematiskt och organiserat. Du behöver ha en god social förmåga då du kommer att arbeta med många olika personer i en mångkulturell miljö.

Om anställningen
  • Placeringsort: Finspång
  • Tjänstgöringsgrad: heltid, 2-skift
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid 6 månader med möjlighet till förlängning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Just nu söker vi betongarbetare och snickare till en av våra kunder i Norrköping/Finspång. Arbetsuppgifterna består bland annat av snickeri, formbyggnad, gjutning och armering . Arbetet utförs i samarbete med dina kollegor överlappningar gällande kollegornas arbetsuppgifter kommer att förekomma.
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.