Speditör till företag i Östergötland

Speditör till företag i Östergötland

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

På uppdrag av vår kund söker vi en speditör till ett tidsbegränsat uppdrag på ett tillverkande företag i Östergötland.

Rollen
Rollen är placerad på logistikavdelningen inom företagets projektorganisation som hanterar efterleveranser och material under site- och garantiperioden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Beställa och bevaka material
  • Bevaka och koordinera material mellan förråd, packning och spedition
  • Beställa verktyg och instrument i affärs systemet SAP
  • Ta fram underlag för tullklarering
  • Ansvara för uppdateringar i diverse databaser (Material databasen mfl)
Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är ambitiös och resultatinriktad med god struktur på ditt arbete. Rollen kräver god organisations- och planeringsförmåga. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För rätt person kan vi erbjuda givande och intressanta arbetsuppgifter med möjligheter att vidareutvecklas inom företaget.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 19 december 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: spedition speditör dispatching officer logistik SAP Materialhantering
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (3 dagar kvar)