Projektinköpare till tillverkande företag i Östergötland

Projektinköpare till tillverkande företag i Östergötland

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker två projektinköpare för inköp av reservdelar till ett brådskande uppdrag hos vår kund i Östergötland. Uppdraget är på 6 månader med möjlighet till förlängning.

Rollen
Projektinköparen kommer i huvudsak tillhöra en grupp som ansvarar för upphandling av reservdelar men också stötta övriga gruppmedlemmar i deras arbetsuppgifter bl.a. fakturahantering, leveransuppföljningar och månadsmöten med leverantörer. Utöver detta kommer projektinköparen att ansvara för egna köpområden. Rollen innebär ett nära samarbete med leverantörsbasen, konstruktion, spedition och övriga inköp. Även leverantörsbesök uppmuntras.

Teamet består av 9 projektinköpare av olika senioritet.

Din bakgrund
För uppdraget krävs eftergymnasial utbildning inom supply chain, logistik eller liknande och minst två års erfarenhet som inköpare. Vi söker dig som är en lagspelare och inte är rädd för att kavla upp armarna och hugga i vid behov. Vidare har du ett intresse för affärer, god teknisk förståelse och ett strukturerat arbetssätt.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 30 november 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: projektinköpare project buyer inköpare buyer reservdelar supply chain
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (10 dagar kvar)