Junior inköpare för uppdrag till företag i Östergötland

Junior inköpare för uppdrag till företag i Östergötland

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain-verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker för kunds räkning en junior inköpare till ett konsultuppdrag med placering i Östergötland.

Rollen
Din utmaning som junior inköpare består av att förhandla, beställa och koordinera inköp mot leverantörer, där du kommer ansvara för en mängd egna leverantörer. Du ansvarar för att interna och externa servicekunder får sitt material i rätt tid, till rätt totalkostnad och till rätt kvalité. Du har genom ditt inköpsområde ett nära samarbete med de strategiska inköparna och logistik och kan vara med och påverka och driva supply chain-förbättringar. Du är länken och den naturliga kontaktytan mellan marknadsteamen, serviceverkstaden, projektledning, konstruktion och dina leverantörer.

Arbetsuppgifter
  • Analysera det tekniska och kommersiella ”scope of supply” och utifrån det genomföra RFQ:er och förhandla priser.
  • Administrera beställningar, hantera ordererkännanden och leveransbevaka.
  • Proaktivt följa upp och rapportera leverantörens leveransförmåga.
  • Stödja och samarbeta med taktiska och strategiska inköpare gällande leverantörsutveckling i Finspång och Lincoln.
  • Medverka i det strategiska inköpsarbetet och delta i tvärfunktionella inköpsteam.
  • Aktivt medverka i arbetet med att effektivisera våra processer.
Din bakgrund
Till den här rollen söker vi dig som har relevant högskoleutbildning eller motsvarande yrkesutbildning YH-utbildning inom inköp eller logistik. Du bör också ha ett eller ett par års erfarenhet av inköpsarbete eller kommersiellt arbete och känner nu att det är dags att ta ytterligare ett steg i karriären.

Som person är du resultatorienterad och lägger ner ett stort engagemang i ditt arbete. Rollen kräver också ett resultatorienterat och affärsmässigt arbetssätt och en förmåga att se helheten. Du bör också ha goda språkkunskaper i engelska. Vidare har du god social kompetens och ett kundfokus.

Ansökan
Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/ Sista ansökningsdag är 18 november 2019. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.

Sökord: inköpare buyer junior inköpare supply chain RFQ
Mer info
Område Finspång
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (6 dagar kvar)